El Festival d’Acrosport arriba a la 12a edició

El Festival d’Acrosport arriba a la 12a edició

El Festival d’Acrosport de la Salle Manlleu arriba a la seva 12a edició. Aquest festival és el resultat del treball per projectes realizat des de l’àrea d’Educació física amb els alumnes de 2n d’ESO, mitjançant el treball cooperatiu durant el primer trimestre del curs.

Felicitem a tots els alumnes per la bona predisposició i implicació en el projecte i en destaquem la bona companyonia amb la que han treballat durant tot el procés de creació de les coreografíes. 

Gràcies també  als alumnes convalidants que han participat en l’organització logística del festival, a l’alumna Aya Afkir de 3r d’ESO que hi ha col·laborat en l’edició musical i a tots els professors que han ajudat a fer-lo possible organitzativament, en especial a la professora d’Educació física de 2n d’ESO, l’Eva Capa, per la seva dedicació i implicació en la preparació I execució del festival en els últims anys .

Fins a la propera edició.

Es poden vuere fotografies dels assajos i del festival al següent enllaç.