Un bon debut a la Lliga de debats de la URV

Un bon debut a la Lliga de debats de la URV

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola, format per Helga Marie Garrido, Martí Canadell, Arnau Salvans, Júlia Danès i Raquel Jolis, han participat en la fase comarcal de la Lliga de Debat que organitza la Fundació Universitària Rovira i Virgili en l’àmbit de Països Catalans. La fase Comarcal ha tingut lloc el dijous dia 23 de gener i s’ha celebrat en els espais de la Universitat de Vic

En aquesta fase han participat 10 equips que han debatut el tema “Les tecnologies ens ajuden a ser més feliços?”. Malgrat no haver pogut passar a la següent fase de l’eliminatòria, els jurats ens han concedit la màxima puntuació, destacant en la lectura del veredicte la preparació, la precisió i la seguretat en l’exposició del tema. Era la nostra primera participació en aquesta Lliga i les bones sensacions obtingudes ens animen a proposar la nostra participació en futures edicions de la Lliga.

En el capítol d’agraïments volem destacar el treball d’assessorament de la Berta Collell i la Laia Dachs, que sense participar-hi directament han col·laborat en la recerca d’informació i en l’elaboració de la documentació. També agrair a la professora Montse Cabellos i al Germà Cesc Ferré la feina d’acompanyament i assessorament al llarg del procés de preparació del debat. No volem tampoc oblidar en Pau Leiva, l’Eva Madrid i l’Arnau Fernández que ens han acompanyat i donat suport amb la seva presència. 

Moltes Felicitats a totes i a tots.