DENIP 2020 versus DENIP 2030

DENIP 2020 versus DENIP 2030

(ODS.16. PAU, JUSTÍCIA I INSTITUCIONS SÒLIDES)

Com cada 30 de gener, aquest curs també hem celebrat el Dia Escolar de la No violència i la Pau. Procurem construir un món solidari, sense injustícies ni violència; i anar-nos apropant als objectius de desenvolupament sostenible 2030.

Aquest curs hem treballat el concepte de Salut vegetal i la seva rellevància pel Dret a l’alimentació de la població mundial. Hem elaborat missatges de sensibilització per la cura del planeta; expressant-los en diferents idiomes i atenent a la crida que fan al respecte les diferents religions.

Així mateix hem aprofundit en la reconciliació i les mesures restauratives amb la llegenda indígena d’Amèrica Llatina del “nyandutí”; i que hem representat mitjançant una elaboració manual i una composició artística sobre patins.

Agraïm la col·laboració a tots els que hi han participat i ens emplacem al proper DENIP generant entorns pacífics, en nosaltres i en el nostre entorn.

Felicitats a tot l’equip de Pastoral de l’escola i als professors i professores que s’hi han implicat.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’esdeveniment al següent enllaç.