La Salle Manlleu a la VIII trobada Empresaula

La Salle Manlleu a la VIII trobada Empresaula


Avui, dimecres 12 de febrer, els alumnes de Gestió Administrativa, els alumnes de segon d’Administració i Finances i els alumnes de 1r de Batxillerat d’Economia de l’empresa participen a la VIII fira Empresaula al Centre Cultural Terrassa.


Els alumnes de Gestió Administrativa a la VIII Fira Empresaula


Durant tot aquest matí, prop de 198 empreses participaran en un networking, on tindran relacions comercials, i en una presentació pública. Aquesta jornada compta amb la participació de diferents centres de cicles formatius de Grau mitjà i superior, i alguns de Batxillerat, de tot Espanya, que treballen amb la xarxa de simulació empresarial Empresaula.   


Els alumnes d’Aministració i Finances a la VIII Fira Empresaula


Els alumnes de Batxillerat a la VIII Fira Empresaula


Les empreses que participen per part de cicles formatius i Batxillerat del nostre centre  són: 

 • ELEVEN SPORTS, SAS – Grau Superior
 • RELIFE, SAS – Grau Superior
 • E-CARS, SAS – Grau Superior
 • WE CONNECT, SAS – Grau Superior
 • Self Motors, SAS – Grau Mitjà
 • KEKSE, SAS – Grau Mitjà
 • EXPLORA, SAS – Grau Mitjà
 • Sweet Home , SAS – Grau Mitjà
 • Food By Food, SAS – Grau Mitjà
 • Eco Shop, SLS – Batxillerat
 • Euphoria, SLS – Batxillerat
 • B-Travel, SLS – Batxillerat
 • Tucan Resorts, SLS – Batxillerat
 • Get Eat, SLS – Batxillerat
 • Moonlight, SLS – Batxillerat
 • AllSweatshirt’s, SLS – Batxillerat
 • Dreamtrip, SLS- Batxillerat
 • Perfect Event, SLS – Batxillerat

Una participació exitosa

Gran èxit de les empreses simulades de La Salle Manlleu a la VIII Fira Empresaula. Primer premi per una de les empreses de Grau Superior d’Administració i Finances i Segon premi per un dels grups de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Els alumnes de Batxillerat també han tingut un gran resultat. Fent créixer el palmarès de l’escola amb dos premis més. Segon premi per ECO Shop SLS i tercer per Tucan resorts SLS. Moltes felicitats per la feina feta!

Activitats durant la trobada

Les trobades Empresaula tenen la finalitat de posar els alumnes en situacions que no es troben durant l’ús normal de la plataforma i de la simulació empresarial. Per aquest motiu, es creen activitats on hagin de mantenir un contacte directe amb la resta de treballadors de les empreses que formen part de la xarxa. Durant la fira es duen a terme les següents activitats:

 • Presentacions: cada empresa tindrà l’oportunitat de fer una presentació durant la jornada. Tots els participants han d’estar presents durant les mateixes.
 • Networking: les empreses disposaran d’aproximament dues hores per establir relacions comercials amb la resta d’empreses presents a la trobada.
 • Lliurament de premis.

Flaixos de la VII trobada Empresaula (2019)