Xerrada tècnica sobre dispositius de seguretat Schmersal

Xerrada tècnica sobre dispositius de seguretat Schmersal


Xerrada tècnica sobre dispositius de seguretat
Schmersal per Components Elèctrics Vic

El passat dimecres dia 12 de febrer, va tenir lloc a l’auditori de La Salle Manlleu la primera xerrada tècnica d’aquest curs per part dels tècnics de SCHMERSAL Francesc Xavier Piñol i Lluís Puchades a través de del distribuïdor de Components Elèctrics Vic.

SCHMERSAL és una empresa amb una amplia experiència en el sector de la seguretat industrial de màquines. Ofereix una gama molt àmplia de dispositius de seguretat, assessorament, formació i enginyeria per aplicar totes les normatives de seguretat de màquines.


Xerrada tècnica sobre dispositius de seguretat Schmersal per Components Elèctrics Vic


En aquesta ocasió, la xerrada anava adreçada als alumnes de CFGS de Mecatrònica Industrial i tractava sobre normativa de seguretat i solucions que ofereix SCHMERSAL.