Visita dels alumnes de mecanització al taller mecànic Vivet

Visita dels alumnes de mecanització al taller mecànic Vivet


“Observant torns i centres de mecanitzat produint peces per a la industria”


El passat dilluns dia 10 de febrer, els alumnes de mecanització de grau superior varen visitar el taller de mecanitzats Vivet. Van poder veure torns mecanitzant peces de gran precisió i les diferents tècniques per economitzar la mecanització.

En un espai apart, també varen poder veure les rectificadores cilíndriques, que treballen amb precisions de mil·lèsimes. Les màquines d’electroerosió per fil també van despertar molt interès entre els alumnes. Es tracta d’unes màquines que permeten treballar amb peces de molt alta complexitat. Però, de totes totes, el què més va agradar va ser la màquina de cinc eixos que en Marc Vivet ens va ensenyar i explicar amb tot detall (mostrant aplicacions, peces, etc.).El Taller Mecànic Vivet es dedica a la mecanització de peces de molt amplia i variada fabricació. Fan eixos, anells, punxons, politges, … orientats a servir un gran ventall de sectors del mercat.