Mechanical Sharks participa per segona vegada a la FIRST Tech Challenge

Mechanical Sharks participa per segona vegada a la FIRST Tech Challenge


Mechanical Sharks, un equip d’alumnes de diverses especialitat de Cicles Formatius de La Salle Manlleu, va participar a la competició FIRST Tech Challenge. En aquesta ocasió la classificació va ser menys reeixida que l’any passat, però el balanç és positiu i l’equip segueix viu i amb ganes de millorar any a any.La competició es va celebrar a al recinte del Sucre de Vic el passat divendres 27 i dissabte 28 de febrer d’enguany. Divendres van superar les inspeccions dels jutges per comprovar que el robot complia la normativa i van presentar el projecte. Al llarg del matí de dissabte van participar en la fase classificatòria. I, després de dinar van seguir les semifinals i la gran final estatal.

La FIRST Teach Challenge és una esdeveniment amb equips d’arreu d’Europa que competeixen tot fent aliances entre equips i traçant estratègies per aconseguir el repte proposat al robot de cada equip. Gràcies a una d’aquestes aliances «Mechanical Sharks» va poder participar a la final, ja que havia quedat per sota de les quatre primeres posicions. Els finalistes dels diferents esdeveniments celebrats poden arribar a competir a Detroit, als Estats Units.La UVic-UCC, conjuntament amb Fundació Scientia i amb el Patrocini de Girbau Group (In-novative Laundry Solutions) van organitzar el primer torneig estatal d’aquesta disciplina. Aquestes competicions tenen per objectiu promocionar les vocacions científiques i tecnològiques a traves dels valors de la innovació, creativitat, treball en equip i resolució de problemes.