Seguim el confinament amb #LaSalleacasa

Seguim el confinament amb #LaSalleacasa

Esperant que la situació excepcional que afecta a tot el país i la societat vagi estabilitzant-se i entrant en fase de millora, des de La Salle intentem, dia a dia, fer front a totes les novetats i circumstàncies que van sorgint al nostre àmbit educatiu. Poc a poc, tots i totes anem procurant una major planificació. Sempre tenint ben present que el centre de l’atenció són els alumnes i les seves famílies.

Per aquest motiu, des de La Salle oferirem la possibilitat de mantenir una atenció acadèmica no presencial, perquè l’alumnat se senti acompanyat en aquesta nova i excepcional circumstància: aquest és l’esperit que recull l’etiqueta #lasalleacasa.

El material per realitzar les activitats d’ensenyament-aprenentatge d’aquests dies estarà disponible a la plataforma Sallenet. La comunicació oficial amb el professorat per a qualsevol aclariment serà a través del correu electrònic. Les activitats formatives que programarem el professorat equivaldran al temps lectiu de les classes i se’n valorarà el lliurament i l’aprofitament.

En aquests moments és també una prioritat cuidar-nos i cuidar el nostre entorn més proper. Tingueu cura de la família, del veïnatge, dels amics i amigues. Són moments en què s’agraeix la proximitat i l’acompanyament: una paraula amable, un somriure, un gest,….  

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus . Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. En el cas que apareguin noves informacions us les farem arribar amb la major brevetat possible.

Altres recomanacions del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

A fi d’estar ben informats i no caure en situacions de pànic o angoixa, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha creat dues infografies interessants a l’hora de consumir informació del coronavirus.