Viu la Pasqua des de casa

Viu la Pasqua des de casa

Amb el calendari escolar a la mà, divendres comencem el període de vacances de Setmana Santa. Així doncs, aturem les activitats formatives de les diferents matèries i acabem la Quaresma; i la quaresma laica que la COVID-19 ens ha imposat.

Comencem uns dies de vacances escolars i la possibilitat de retrobar-nos,  des de la Interioritat, amb l’essencial de la vida que proposa el cristianisme: el servei i l’amor en totes les circumstàncies; i que tant veiem  aquests dies que es practica, des de totes les opcions religioses; creients i no creients.

Des de Pastoral La Salle i mitjançant la web de l’escola anirem oferint recursos per aprofundir en la vivència d’aquests dies, des de la Interioritat; i redescobrir aquells valors essencials que sostenen el sentit de la vida de cada dia.

És per això que l’equip de Pastoral de l’escola fa pinya i s’uneix a tots els qui amb el seu granet de sorra fan possible Imaginar un món millor!

Si la Quaresma cristiana culmina amb l’alegria de la Pasqua, aquesta quaresma secular i forçada ens portarà, clarament, cap al goig de la vida solidària i austera, respectuosa amb la natura, una vida humil i sòbria que és condició de possibilitat i garantia d’una vida plena.

Xavier Casanovas, 2020