En Marc Quel de 2n de Batxillerat participa al Young Photonics Congress

En Marc Quel de 2n de Batxillerat participa al Young Photonics Congress

El dimarts 21 d’abril en Marc Quel va presentar el seu pòster i projecte dins un congrés de joves científics organitzat per l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO). Aquest any, a conseqüència de l’impacte del covid-19, s’ha fet per videoconferència amb l’aplicació TEAMS.

El pòster presentat per en Marc Quel al Young Photonics Congress

Aquesta activitat està emmarcada dins el seu treball de recerca que ha tingut per objectiu l’estudi de l’interferòmetre de Michelson i dels patrons d’interferència que produeix. El seu tutor és en David Corrons, professor de física de l’escola.  L’ICFO l’ha ajudat a assolir l’objectiu. Es va fer servir per tal de generar simulacions computacionals en una, dues i tres dimensions en Python.

En el Young Photonics Congress també hi havien convidats tots els científics que treballen a l’ICFO. Els participants, van poder demanar en directe als joves investigadors tots els dubtes sobre la investigació. 

Una experiència que li servirà per seguir adquirint coneixements per al seu futur.