Sessió online d’Eduemprèn al FAIG de 3r d’ESO

Sessió online d’Eduemprèn al FAIG de 3r d’ESO

Aquest dijous 7 de maig, responsables de La Salle Campus Barcelona (URL) van dedicar dues hores a formar els alumnes de La Salle Manlleu que participen a l’Eduemprèn, el programa d’emprenedoria que impulsa La Salle Technova juntament amb la universitat.

La sessió, que havia de tenir lloc al nostre centre, es va celebrar online, en una prova pilot que servirà per fer-les al llarg del mes de maig en altres escoles de La Salle Catalunya.

Concretament, la sessió de treball va consistir en treballar el Business Model Canvas, aplicat a l’emprenedoria social. Es tracta d’una eina d’anàlisi que descriu la manera com els projectes creen, entreguen i capturen valor. El resultat final és una imatge amb el funcionament d’un projecte des de 9 punts de vista diferents.

Els projectes d’emprenedoria dels quatre equips que van assistir-hi s’emmarquen en trobar solucions a un dels 16 objectius per al desenvolupament sostenible de la UNESCO al 2030.

Va ser una experiència de treball molt innovadora i enriquidora de cara als alumnes i professors, que els servirà per seguir endavant amb els projectes. Esperem que alguns dels nostres equips pugui presentar-se a l’acte de cloenda que es desenvoluparà, també, de forma telemàtica durant la setmana del 15 al 19 de juny.