Festa del finalista de 2n de Batxillerat confinada

Festa del finalista de 2n de Batxillerat confinada

Aquest any els alumnes, professors i famílies de 2n de Batxillerat van acomiadar el curs per  videoconferència.

Les circumstàncies excepcionals d’aquest final de curs han fet que els alumnes que acaben el seu pas per l’escola hagin hagut d’acomiadar-se del segon de batxillerat d’una manera diferent. Vicenç Devesa, director de l’escola, els va felicitar per la forma en què han encarat el confinament provocat per la crisi del COVID-19. De fet, els seus dos cursos de batxillerat han estat marcats per circumstàncies diverses (les vagues, el temporal Glòria, el coronavirus…) que els han fet anar adquirint un grau de maduresa que, de ben segur, els servirà en un futur gens llunyà. 

Tant la presidenta de l’AMPA, Ester Goutan, com la coordinadora de batxillerat, Cristina Pratdesaba, els van encoratjar a mirar endavant amb il·lusió. Els alumnes, a més, van compartir amb els professors un emotiu vídeo d’agraïment a la feina feta durant aquests anys de formació. 

I perquè els records no fossin només de les videoconferències d’aquestes darreres setmanes, la comissió de la Festa del Finalista va compartir un vídeo amb moments viscuts durant aquests dos anys (classes, colònies, jocs, sortides, actes cuturals i esportius) i amb un missatge de tots els professors que han tingut durant el batxillerat. L’acte es va cloure com cada any amb la presentació de l’orla i amb un desig de retrobar-nos ben aviat sense pantalles pel mig. 

Podeu visualitzar el vídeo del claustre de professorat al següent enllaç.

Aquí podeu visualitzar l’orla oficial de la Promoció 2018-2020 de 2n de Batxillerat.