Nova col·laboració per la creació de tiradors anticontagi

Nova col·laboració per la creació de tiradors anticontagi


Durant la crisi sanitària del COVID19 han set diverses les iniciatives solidàries dutes a terme des de l’escola. Hem creat pantalles EPI per us sanitari amb la impressora digital i s’ha col·laborat en la lluita contra la bretxa digital, entre altres esforços i col·laboracions de caràcter solidari. En aquesta ocasió us informem que La Salle Manlleu hem tornat a col·laborar amb l’Ajuntament de Manlleu en la creació de tiradors de portes per la prevenció de contagis en espais públics.


Esperem que totes aquestes iniciatives serveixin per combatre la propagació de contagis i fer espais púbics més segurs per a tots els usuaris.En Jordi Crosas, professor de Cicles Formatius i cap de departament de Mecànica, ha redissenyat, prototipat i produït conjuntament amb el consistori uns tiradors adaptats a les portes i les necessitats de diferents espais públics.

Actualment estem plantejant produir-los per instal·lar-los a l’escola. Estem avaluant la possibilitat de fabricar aquests tiradors amb materials i procediments de fabricació diferents, ja que l’escola disposa de diferents màquines per fer-ho.

Esperem que totes aquestes iniciatives serveixin per combatre la propagació de contagis i fer espais púbics més segurs per a tots els usuaris.