Pla d’obertura de La Salle Manlleu en fase 2

Comunicat

Pla d’obertura de La Salle Manlleu en fase 2

Pla d’obertura del centre La Salle Manlleu en Fase 2 de desconfinament
Juny del 2020

El Pla d’Obertura de Centres Educatius en Fase 2 de desescalada, que és la primera que permet l’obertura de centres, incorpora les mesures que els documents específics emesos per les autoritats sanitàries han establert, pel que fa adequació d’espais, mesures de distanciament i higiene i vulnerabilitat d’alumnat i personal.

Arran d’aquest Pla, el Departament d’Educació va publicar en data 21/05/2020 les Instruccions per portar a terme aquesta obertura. Aquestes Instruccions i el Protocol publicat per la Xarxa de centres La Salle Catalunya a aquest efecte en data 22/05/2020 serveixen de base per a l’elaboració d’aquest Pla d’Obertura de centre.

[…]

Per consultar tot el pla d’obertura de La Salle Manlleu aprovat per inspecció educativa cal clicar al següent enllaç.

Per qualsevol dubte respecte a l’obertura es pot enviar un correu electrònic a manlleu@lasalle.cat o bé trucant al 93 850 6064.