Preinscripcions curs 2020-2021

Preinscripcions curs 2020-2021

El dijous 7 de maig es va difondre una nota de premsa del Departament d’Educació amb les dates i la informació de com seran les preinscripcions pels estudis obligatoris (ESO) i postobligatoris (Batxillerat i Cicles formatius) del curs 2020-2021.

Calendari de preinscripcions

Les dates de les preinscripcions per etapes són les següents:

Per prevenció del coronavirus les sol·licituds s’hauran de presentar de forma telemàtica al portal de preinscipcions.cat del Departament d’Educació.

En cas de no poder-la fer telemàticament, només es podran fer de forma presencial del 4 al 8 de juny en el cas del Cicles Formatius de Grau Mitjà i del 12 al 17 de juny en el cas de Cicles Formatius de Grau Superior, demanant cita prèvia a l’adreça de correu manlleu@lasalle.cat o trucant al 93 850 60 64.

Per a l’alumnat que està cursant el 4t d’ESO a la nostra escola i que continua els estudis postobligatoris a Cicles Formatius a La Salle Manlleu, també cal realitzar la preinscripció telemàtica a través de l’enllaç del Departament d’Educació preinscripcions.cat en el període esmentat anteriorment.

Documentació

Es pot descarregar els documents informatius sobre la preinscripció clicant als enllaços següents:

Llista de sol·licituds amb barem provisional

  • ESO (29 de maig de 2020)
  • Batxillerat (15 de juny de 2020)
  • CFGM (9 de juliol de 2020)
  • CFGS (13 de juliol de 2020)

Calendari de matriculacions

Es pot consultar el calendari de les matriculacions de les diferents etapes als següents enllaços:

Anirem actualitzant la informació que surti de tots els estudis postobligatoris aquí a la web i a les xarxes socials de l’escola.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment, i desitjant que el benestar us acompanyi en tots els aspectes.

Equip directiu i Equip docent de La Salle Manlleu