Una tutoria de comiat molt especial

Una tutoria de comiat molt especial

Durant les dues primeres setmanes de juny es van realitzar a 4t d’ESO i a 2n de Batxillerat les tutories de comiat presencials.

El Departament d’Educació va autoritzar a realitzar aquestes tutories en grups reduïts i en dies i horaris concrets per cada classe quan es va passar a la fase 2 de desescalada.

La tutoria de 2n de Batxillerat es va realitzar a les aules respectives i les tutores van organitzar la dinàmica “Ninot d’emocions”, on es va poder parlar obertament del confinament i l’emotivitat hi va ser molt present. Seguidament també es van resoldre dubtes sobre la selectivitat, es van repartir les notes finals i es van lliurar les orles de la promoció.

A 4t d’ESO es va realitzar a l’espai HARA i es va iniciar amb un debat a partir de preguntes realitzades amb l’aplicació Mentimeter, que va servir per trencar el gel i perquè hi hagués interacció entre l’alumnat. Durant la sessió es va visualitzar algun vídeo de reflexió i finalment es va omplir un mural, on els alumnes van poder deixar la seva empremta i desitjos pel grup classe, sota el missatge “La generació 04 ens en sortirem!”.