Premiats a la UdG i a la UManresa els treballs de recerca de Laura Codina i Paula Carbonell

Premiats a la UdG i a la UManresa els treballs de recerca de Laura Codina i Paula Carbonell

La Universitat de Girona ha concedit el Premi de Recerca en l’Àmbit de la Salut i l’Esport (EUSES) a la nostra alumna Laura Codina, un treball tutoritzat per Eva Capa. Amb el títol “El bàsquet femení, equilibrem la balança?” s’estudia el paper de la dona en el món del bàsquet amb l’objectiu de conèixer-lo més a fons, promoure la igualtat entre els jugadors i jugadores més petits i fer un balanç de la situació actual pel que fa a la igualtat o desigualtat enfront del bàsquet masculí. 

Al seu torn, la Universitat de Manresa concedeix un accèssit a Paula Carbonell pel treball titulat “Les dones i la medicina a Catalunya en els darrers 150 anys”, un treball tutoritzat per Meritxell Guitart. El jurat n’ha destacat l’originalitt i l’enfocament de gènere, així com l’excel·lent recerca històrica i l’anàlisi crítica. 

La situació de pandèmia ha fet que, a diferència d’altres cursos, en aquest 2020 no es pugui fer un acte de lliurament de forma presencial. 

L’escola vol donar l’enhorabona a la Paula i la Laura per la seva excel·lència i els treballs realitzats, així com també, agrair l’acompanyament i consell de les respectives tutores orientadores.