Guardó al millor projecte a la 4a edició d’Eduemprèn

Guardó al millor projecte a la 4a edició d’Eduemprèn

Aquest dimarts 23 de juny ha tingut lloc la cerimònia de lliurament de guardons de la 4a edició d’Eduemprèn, el programa d’emprenedoria organitzat per La Salle Technova.

L’equip de La Salle Manlleu format per Júlia Capdevila, Laia Pérez i Elisenda Puig, ha obtingut el guardó al millor projecte. Les alumnes premiades han aconseguit una estada a la International Summer School La Salle per a l’estiu vinent i entrades a Port Aventura per a tots els participants de l’escola en d’aquesta jornada.

L’edició d’enguany, condicionada per la COVID-9, s’ha celebrat virtualment del 15 al 18 de juny amb l’assistència de 198 alumnes agrupats en 44 equips de 13 escoles de La Salle Catalunya i la Fundació Llor. Després d’uns dies de deliberació, s’han donat a conèixer els equips finalistes guardonats en 5 categories diferents:

  • Menció als Objectius de Desenvolupament Sostenible
  • Guardó al millor pòster
  • Guardó al millor vídeo
  • Guardó al millor presentació
  • Guardó al millor projecte

Podeu veure el lliurament de guardons en aquest vídeo: