La Salle Manlleu participa en la primera Hackathon de docents d’FP

La Salle Manlleu participa en la primera Hackathon de docents d’FP


FFP2.0 la primera Hackathon per docents de Formació Professional

Un equip de cinc professors de La Salle Manlleu participen en la primera Hackathon per a docents de Formació Professional celebrada a Espanya. L’esdeveniment, organitzat conjuntament amb la Fundació Bankia i FPInnovación està pensat per buscar solucions innovadores i pràctiques des de l’àmbit de l’educació per fer front a la COVID19 des de la Formació Professional.

Hackathon FormaT&T s’està celebrant els dies 12, 13 i 14 de novembre, i cerca ajudar a professorat d’FP i a tota classe de persones relacionades amb el sector educatiu a transformar les seves idees en projectes viables que contribueixin a reforçar les estratègies preventives, a elaborar noves metodologies a desenvolupar en els nous escenaris d’ensenyaments, així com intercanviar experiències creatives i models formatius sorgits en els darrers mesos.

 — Àngels Codina, Montse Ginesta, Núria Crusellas, David Ferreiro i Guillem Rigol mentre estan connectats a la Hackaton de FPInnovación

L’equip està format per tres professores de Gestió Administrativa i dos professors de Sistemes microinformàtics i xarxes i estan treballant el repte de “compaginar les classes presencials i virtuals per fer-les més participatives i motivadores”.

  Actualització 18/11/2020

«Individualment som una gota, però junts som un oceà»

L’Equip de professors, autodenominat FFP2.0, va presentar un projecte titulat FP·DROPS. Un projecte d’aprenentatge col·laboratiu entre alumnes de diferents nivells i disciplines pensat per elaborar materials de caràcter divulgatiu i amb l’objectiu de fomentar la motivació dels alumnes pels seus estudis.