Batxillerat Dual: un repte educatiu consolidat

Batxillerat Dual: un repte educatiu consolidat

Enguany hem encetat el segon curs en què oferim als nostres alumnes la possibilitat d’aconseguir el Dual Diploma, combinant els estudis d’ESO i Batxillerat amb les matèries extraescolars que es porten a terme online amb el suport de docents nord-americans.

Des de la implantació de l’oferta dual a la nostra escola fa dos anys, el nombre d’alumnes ha anat en augment i és un reflex de l’èxit d’aquesta proposta educativa. La gairebé trentena d’alumnes inscrits el curs passat que van assolir els objectius satisfactòriament, van aprovar amb una nota mínima d’un 70% en totes les matèries. Per tant, se’ls felicita per l’esforç i implicació en els estudis.  Cal destacar els mèrits dels alumnes que actualment fan 2n de Batxillerat, ja que a l’estiu van treballar les matèries optatives del Summer School durant sis setmanes amb uns resultats excel·lents.

Aquest setembre, després de fer les proves de nivell a 17 alumnes més, 13 han estat admesos i s’han incorporat al sistema d’estudis americà. Tots els participants i les seves famílies estan valorant molt positivament el programa a causa de l’important progrés demostrat, no només en relació amb l’aprenentatge de la llengua anglesa, sinó també en el desenvolupament de coneixements digitals i en l’autonomia personal.