Es retarda l’inici del 2n trimestre a l’11 de gener

Es retarda l’inici del 2n trimestre a l’11 de gener

El retorn a l’escola després de les vacances de Nadal s’endarrereix fins al dilluns 11 de gener i no el 8, com estava previst en el calendari escolar. Es fa per raons sanitàries amb l’objectiu d’ampliar els dies de separació entre la celebració d’aquestes festes i la tornada a les aules.

L’objectiu d’aquest ajornament en la tornada és evitar rebrots a les aules arran de les previsibles trobades familiars per Nadal. Està previst que aquesta setmana el Govern aprovi un decret per convertir el dia 8 en no lectiu per tal que els alumnes tinguin festa i el segon trimestre es reprengui tres dies més tard. Es vol, d’aquesta manera i seguint recomanacions del Departament de Salut, espaiar la tornada a l’escola uns dies més.