Lliurament dels premis La Salle Catalunya d’Educació 2020

Lliurament dels premis La Salle Catalunya d’Educació 2020

Aquest dilluns 21 de desembre ha tingut lloc a la Salle Manlleu el lliurament dels premis de la XIII edició dels premis La Salle Catalunya d’Educació. En la categoria de Batxillerat, ha obtingut el premi el treball La melodia d’un somriure de Judit Guzmán, tutoritzada per Ester Ortiz.

En l’etapa de Cicles Formatius el premi ha estat per al treball L’Arca de Noé, de Laura Parés, Sònia Rivero i Dora Stana, tutoritzades per Àngels Codina. Ambdós treballs són de La Salle Manlleu i es van presentar a finals del curs passat.

L’escola dona l’enhorabona a les alumnes premiades pel seu esforç, treball i dedicació i felicita a les tutores pel seu acompanyament en els projectes. A La Salle Manlleu hi ha molt talent!