Isabel Sitjà, seleccionada per participar al programa Bojos per la Ciència en l’àmbit de les matemàtiques

Isabel Sitjà, seleccionada per participar al programa Bojos per la Ciència en l’àmbit de les matemàtiques

La Isabel Sitjà, de 1r de Batxillerat, es va presentar, junt amb altres companys, a les proves per participar al programa Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Aquest programa abasta diferents camps de la ciència i ofereix uns cursos de diverses sessions i matèries al llarg de l’etapa del Batxillerat. Aquestes són dutes a terme per experts en cada àmbit, en els quals fomenten la vocació dels alumnes en la matèria escollida. La Isabel explica que es va postular per aconseguir un lloc en el curs de matemàtiques.

Per tal d’obtenir una de les places vacants, va haver de presentar una carta de motivació explicant per què li interessava participar al programa, i una altra en anglès on expliqués les seves aficions. Per entrar en el curs de matemàtiques, a diferència dels altres, també va haver de realitzar un examen en línia. A partir d’aquí, va passar la primera fase i se li va fer una entrevista en grup. 

Uns dies més tard va saber que estava entre les finalistes i ja està a punt per seguir el programa de matemàtiques, que consta de 22 sessions i hi participaran un total de 25 estudiants.