Exalumnes emprenedors al FAIG de 3r d’ESO

Exalumnes emprenedors al FAIG de 3r d’ESO

El passat dijous 21 de gener els alumnes de 3r d’ESO van assistir a les xerrades de Paula Valls, Marta Maneja, Hajira Machar, Sergi Cros i Anna Surribas, tots ells exalumnes de l’escola. Juntament amb en Roger Tuneu d’Innovit Sport de Taradell van explicar als alumnes la seva experiència a l’hora de tirar endavant el seu projecte personal: oportunitats, formació, dificultats, finançament, etc.

Per la seva banda, els alumnes que ja han acabat la fase INPUT, van haver de recollir les qualitats emprenedores de cadascuna de les iniciatives. Un cop finalitzada l’exposició per part del ponent, els alumnes van fer preguntes sobre els reptes de futur de cadascun dels projectes.

Aquesta activitat haurà marcat el punt de partida de la fase OUTPUT, on cada equip haurà d’elaborar un projecte emprenedor per intentar resoldre un dels múltiples reptes que presenta l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.