Alumnes de 4t d’ESO es preparen per a la Lliga de Debat

Alumnes de 4t d’ESO es preparen per a la Lliga de Debat

Aquest 25 de gener, alumnes de 4t d’ESO van assistir al taller d’oratòria a càrrec de Mariona Casas. En l’activitat s’interpel·lava als alumnes sobre les dificultats d’expressar-se en públic. A partir de les seves respostes, Casas va donar recursos i tècniques per a l’elaboració d’un discurs i l’argumentació, entre altres. El taller té com a objectiu preparar els alumnes per a la participació en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, promoguda des de l’assignatura de Religió.

Mariona Casas és llicenciada en Periodisme i Humanitats i doctora en Didàctica de la Llengua i la Literatura. És, també, professora de la UVic i investigadora del GRELL (Grup de Recerca en Educació, Llenguatge i Literatura). Autora de llibres i articles sobre didàctica de la gramàtica i formació lingüística i discursiva del professorat de llengües, destaquen els títols recents: Els secrets de parlar en públic i L’oratòria a l’abast de tothom.