Els alumnes de 2n de batxillerat exposen els seus treballs de recerca

Els alumnes de 2n de batxillerat exposen els seus treballs de recerca

Els dijous 21 i 28 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat van defensar oralment els seus treballs de recerca davant d’un jurat format per dos professors del centre, el professor tutor, que els ha guiat al llarg de gairebé nou mesos, i un professor corrector.

Cada alumne va tenir quinze minuts per fer una presentació dels objectius, la metodologia, els punts més importants del treball, els resultats i les conclusions de les seves recerques, que partien d’una hipòtesi que es van plantejar a finals del curs passat. De fet, ara són els alumnes de primer els qui comencen a pensar ja en els temes que treballaran a partir d’aquest febrer i fins a finals de l’any 2021. Podeu veure més fotografies de les exposicions orals en aquest àlbum.