Networking d’Empresa virtual entre Cicles Formatius i Batxillerat

Networking d’Empresa virtual entre Cicles Formatius i Batxillerat

El dimecres 10 de febrer els alumnes de 1r i 2n Grau Mitjà de Gestió Administrativa, els alumnes de 2n d’Administració i Finances i els alumnes d’Empresa de 1r de Batxillerat van participar en el Networking d’Empresaula online.

La participació havia de durar tot el matí en un Networking on realitzarien relacions comercials amb altres empreses de la xarxa, formades per centres de Cicles Formatius de Grau mitjà, Grau superior i de Batxillerat d’arreu del territori espanyol.

No obstant això, la plataforma d’Empresaula es va col·lapsar i, finalment, l’alumnat de La Salle Manlleu va posar en pràctica les seves habilitats comercials negociant entre els equips/empreses de Cicles formatius i Batxillerat del mateix centre. Les negociacions es van realitzar en català, castellà i/o anglès. 

Es pot visualitzar un vídeo de les empreses en acció.

Les empreses que participen del nostre centre són: 

CEFORTEM- LA SALLE MANLLEU – GRAU SUPERIOR:

AIYANA  SAS    -SHUTKEY SAS -PREMAISON SAS – HOTEL SES ILLETES, SAS – KALUMMA SAS

CEFORTEM- LA SALLE MANLLEU – GRAU MITJÀ:

FIVE SENSES SAS – VIUNATURA SAS – DESING CAR SAS – IMMOTEC SAS – IKWAN SAS

LA SALLE MANLLEU – BATXILLERAT:  

SITGES TIME TRAVEL SAS- LUXURY MOVE, SLS- SOLUSOL SLS- ECOPINSOS SAS – GALAXY LAND SAS- BUBBLE AIR SLS- CALMM SLS – LEGAL VISION SLS – DRIMTUR SLS

Durant l’última setmana de febrer els equips realitzaran la presentació de la seva empresa participant en la Fira d’Empresaula virtual d’enguany.

Podeu visualitzar l’àlbum de fotografies de la jornada clicant aquí.