Taller de rèptils i amfibis a 1r de Secundària

Taller de rèptils i amfibis a 1r de Secundària

El dia 8 de març els alumnes de 1r d’ESO han participat en un taller mediambiental de “Rèptils i amfibis” a càrrec de auladereptiles.net, organitzat des de la matèria de Ciències Naturals. 

En aquest taller els alumnes han pogut veure, tocar i conèixer les característiques d’alguns d’aquests animals exòtics i prendre consciència de la importància de no tenir-los com a mascotes. També han pogut reflexionar sobre la problemàtica que generen en el medi ambient si aquests animals s’abandonen en un hàbitat que no és el seu i esdevenen espècies invasores.

Els alumnes han pogut veure de molt a prop i tocar alguns dels següents animals: tortuga de terra africana, tortuga-caiman, llangardaix àpode, dragó barbut australià, camaleó, granota-toro africana, falsa coral i pitó.

Ha estat un taller molt amè i motivador on els alumnes han participat activament i han pogut descobrir les seves peculiars característiques. Podeu veure totes les fotografies d’aquesta activitat a l’àlbum de Flickr.