Nombrosos premis per als equips de Cicles Formatius i Batxillerat a la Fira Empresaula

Nombrosos premis per als equips de Cicles Formatius i Batxillerat a la Fira Empresaula

L’alumnat de Cicles Formatiu d’Administració i de l’assignatura d’Empresa a Batxillerat de La Salle Manlleu varen participar en el concurs de presentació de projectes d’empresa Empresaula, que consisteix a donar a conèixer la seva idea de negoci. Aquest any, a causa de la pandèmia, la trobada va tenir un format virtual.

Empresaula és un projecte que consisteix a crear una empresa fictícia a l’aula per tal que l’alumnat aprengui de forma pràctica el funcionament d’una empresa, des de la decisió del nom i de l’objecte social fins a la comercialització i distribució virtual dels productes creats. En l’edició d’enguany hi han participat 159 empreses, dividides en 12 grups.

Es van entregar un total de 43 premis: 14 primers premis, 13 segons i 16 tercers. La duplicitat de premis en algunes categories es deu a l’empat en nombre de punts que van tenir algunes empreses, on l’organització va creure adient ampliar la dotació de premis.

En aquesta novena edició, l’escola va presentar 19 empreses a concurs (deu de Cicles Formatius i nou de Batxillerat), de les quals nou han tingut premi.

Els premis consisteixen en euros virtuals per invertir en l’empresa:

 • 1r premi: 100.000 €
 • 2n premi: 50.000 €
 • 3r premi: 25.000 €

Els logotips de les empreses premiades són:

El nom de les empreses premiades són:

 • Grau Mitjà.
  • ViuNatura, SAS (3r premi)
 • Grau Superior: 
  • Premaison (1r premi)
  • Shutkey (1r premi)
  • Hotel Ses Illetes (2n premi)
  • Aiyana (3r Premi).
 • Batxillerat
  • Drimtur, SLS (1r premi)
  • Ecopinsos, SAS (2n premi)
  • Calmm, SLS (3r premi)
  • Luxury Move, SLS (3r premi)