Josep Anglada i Gil Ricart a la pàgina web del CERN

Josep Anglada i Gil Ricart a la pàgina web del CERN

La pàgina web del CERN (Centre Europeu per la Recerca Nuclear), el centre més prestigiós del món en investigació científica relacionada amb la física de partícules, ha publicat un article on es mencionen els alumnes de batxillerat Josep Anglada i Gil Ricart de La Salle Manlleu. Tots dos han participat en un projecte de física de partícules en el seu treball de recerca engrescats pel professor David Corrons.

Tal com cita la informació del CERN, en Josep ha treballat en el disseny, construcció i caracterització d’un detector de radiacions alfa i en Gil ha basat el seu estudi en la interacció de la radiació còsmica en diferents capes de l’atmosfera terrestre analitzant les dades de Timepix. 

Des de l’escola se’ls dona la més sincera enhorabona per la seva implicació en aquest projecte ambiciós. 

En aquest enllaç es pot visualitzar la menció als dos alumnes de La Salle Manlleu.