Ruta literària a Vic de l’obra “Laura a la ciutat dels sants”

Ruta literària a Vic de l’obra “Laura a la ciutat dels sants”

El dijous dia 15 d’abril a la tarda, els alumnes de literatura catalana de 2n de Batxillerat van anar a Vic per fer la ruta guiada a peu basada en la novel·la Laura a la ciutat dels sants, de Miquel Llor, una obra que l’alumnat ja havia llegit i que aquest any forma part del temari de l’assignatura i també de la selectivitat. 

La ruta literària els va permetre endinsar-se en el Vic del primer terç del segle XX i conèixer la ciutat amb els ulls de la protagonista des del moment que arriba a Comarquinal, Vic a la novel·la, fins al moment que en fuig sense haver aconseguit adaptar-s’hi. En la visita els va acompanyar la doctora en Filologia Catalana i professora de la UVic M. Carme Bernal i amb ella van poder entrar a la casa Caçador, casa on Miquel Llor va situar el casal de la família Muntanyola.