Èxit de la parada solidària per Sant Jordi

Èxit de la parada solidària per Sant Jordi

El dia de Sant Jordi un equip de noies del FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO amb la col·laboració de professorat i, sobretot, de la implicació de l’AMPA de l’escola van muntar una parada solidària a la plaça de Manlleu. L’activitat s’engloba dins el projecte solidari de la Fundació Proide per millorar les escoles del Togo.

A la parada s’hi va realitzar una tómbola solidària amb més de 200 obsequis proporcionats per diferents establiments de Manlleu. A més a més, es van vendre manualitats, samarretes de Proide i llibres de segona mà recollits durant la setmana a les classes d’ESO i Batxillerat.

L’equip de Pastoral-JUSP de La Salle Manlleu agraeix la participació de totes les persones que han fet possible la parada del dia de St. Jordi.

Gràcies a les aportacions dels comerços de la nostra vila, a  les manualitats que hem realitzat, als llibres de segona mà,  i a les samarretes de PROIDE; s’han recollit 821,07 €; que seran destinats a la campanya de Proide per millorar les escoles al Togo.

Establiments de Manlleu que han col·laborat amb la tómbola.

Moltes gràcies, també: a l’AMPA de l’escola, a l’alumnat i al professorat i al suport logístic d’administració i serveis.

Entre tots i totes fem possible el lema de PROIDE. Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món!