La Salle Manlleu al concurs ProgramaMe

La Salle Manlleu al concurs ProgramaMe


Dos equips de La Salle Manlleu participen al concurs ProgramaMe


Aquest any i per primer cop, La Salle Manlleu ha participat en la competició ProgramaMe, un concurs de programació adreçat a alumnes de Cicles Formatius de tot l’estat espanyol. Enguany s’ha celebrat la 10a edició, ja que l’any passat es va haver de posposar per motius de la pandèmia.El passat 28 d’abril, La Salle Manlleu va presentar-se a la convocatòria amb dos equips formats per alumnes del CFGS d’Administració de sistemes informàtics en xarxa. Després de tres hores de treball, els equips van resoldre tres dels onze exercicis proposats per l’organització tot assolint la posició 82 i 88 de 98. A dia d’avui segueixen treballant perquè els futurs equips de La Salle Manlleu puguin presentar-se a les properes edicions del concurs ProgramaMe.