Els alumnes de 2n CFGS de Mecanització visiten el taller mecànic ANGLADA

Els alumnes de 2n CFGS de Mecanització visiten el taller mecànic ANGLADA


La Salle Manlleu al taller de Mecànica Anglada


El passat dimarts dia 4 de maig, els alumnes segon de programació de la producció en la fabricació mecànica de La Salle Manlleu van visitar el taller mecànic ANGLADA. Durant la visita van poder veure torns de grans dimensions mecanitzant peces de gran precisió i diferents tècniques per economitzar la mecanització.

Veure funcionar el torn multitasques, “el multitarea”, és realment captivador per qualsevol mecànic. En un espai a part, també van ser testimonis de com fan el muntatge de les seves pròpies bombes i del procés de proves i tests, innovant i buscant solucions per cada client.


Els alumnes de Mecanització al Taller Mecànic ANGLADA

Durant la visita van poder veure tot el procés d’una peça a màquina i els diferents tipus d’eines per realitzar operacions diverses, des d’una broca de plaquetes d’1 m fins a eines de mandrinar amb precisió de 2 micres.

El Taller mecànic ANGLADA és un taller dedicat a la mecanització de peces de grans dimensions i fabricació variada, des d’eixos, anells, politges, engranatges, tocant un gran ventall de sectors del mercat. També dissenyen i fabriquen un producte propi com són les bombes d’engranatges, multiplicadors o reductors per a la indústria de l’automòbil, del sector agrícola o de fabricants de maquinària.