Les Festes La Salle 2021

Les Festes La Salle 2021

Als voltants del mes d’abril i maig sempre són tradicionals les Jornades o Festes La Salle Manlleu. Un parell de dies on es preparen i s’organitzen tallers i activitats culturals, lúdiques i de convivència a tots els cicles.

Després d’un any de descans per la pandèmia, aquest curs el 29 i 30 d’abril es van poder organitzar de manera satisfactòria les Festes La Salle 2021, sempre seguint les mesures de grups bombolla i mascareta obligatòria a tots els cursos.

A 1r cicle d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

Una Gimcana per Manlleu organitzada pel professorat de 1r cicle, un taller sobre l’estat del riu i un d’ocells del Ter organitzat pel Museu del Ter, un taller d’Arqueologia, un taller de Jocs tradicionals i un de Primers auxilis organitzat per voluntaris de la Creu Roja. Durant els dos dies els i les alumnes de 1r d’ESO i 2n d’ESO es van anar alternant als diferents tallers i activitats.

A 3r d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

Una Cursa d’orientació organitzada des de l’assignatura d’Educació Física, una tarda de cinema, un Taller de Tenis al Club Tennis Manlleu, un taller d’hort i scrapbooking organitzats per especialistes del nostre professorat i un de Primers auxilis organitzat per voluntaris de la Creu Roja.

A 4t d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

Una visita a la colònia Rusiñol organitzada pel Museu del Ter, una caminada per vora el Ter i les Jornades Esportives al Pavelló Municipal, on es van realitzar esports simultanis (futbol, voleibol i bàsquet). L’endemà es van realitzar els tallers simultanis de Química, enginys matemàtics, rap/Hip-hop i la xerrada sobre la Maternitat d’Elna de l’Assumpta Montellà.

A 1r de Batxillerat es van dur a terme les següents activitats:

Durant els dos dies l’alumnat va poder participar en la caminada i les activitats de convivència a l’ermita de Palau, organitzades des de les tutories, alhora van visitar la granja del Serradet de Barneres i la Universitat de Vic, on van realitzar diferents tallers segons els itineraris cursats: 3D Multimèdia, Robòtica, Màrqueting i Economia, Infermeria, Dietètica i Nutrició, Laboratori d’Educació Infantil i un taller sobre les discriminacions.

Es poden visualitzar vídeos penjats a les xarxes socials als següents enllaços: 1r cicle 29 d’abril1r cicle 30 d’abril2n cicle 29 d’abril2n cicle 30 d’abril1r de Batxillerat 29 d’abril1r de Batxillerat 30 d’abril