100 persones a l’acapte de sang

100 persones a l’acapte de sang

El passat 20 de maig es va realitzar la campanya de donació de sang a l’espai HARA de l’escola. Un acapte que va organitzar l’equip Koko & Mudblood del FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO.

La jornada va ser tot un èxit de convocatòria, recollint les valoracions dels dinamitzadors del Banc de sang i teixits, ja que van venir a donar més de 100 persones de les quals 89 van poder donar sang. Un dels grans èxits va ser la gran quantitat de primers donants, sobretot de Batxillerat i de Cicles Formatius, que es van mostrar solidaris amb l’objectiu de salvar vides.

L’equip de FAIG ApS va rebre prèviament una formació específica a càrrec d’una doctora del Banc de sang i es va implicar en la campanya de comunicació a xarxes socials i també a difondre l’activitat per l’escola, a través de vídeos i presentacions a les reflexions, i a la ciutat de Manlleu. El dia de l’acapte les alumnes van rebre els donants i els van fer omplir el formulari necessari per a passar el filtre mèdic.

Un dia ple de solidaritat i altruisme que va suposar poder salvar 267 vides. A La Salle Manlleu “salvar vides ho portem a la sang!”.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies clicant a l’enllaç.