Acte de cloenda de Batxillerat Promoció 2019-2021

Acte de cloenda de Batxillerat Promoció 2019-2021

El dia 20 de maig, els alumnes i professors de 2n de Batxillerat van acomiadar el curs 2020-2021 de forma presencial i seguint tots els protocols marcats per la pandèmia de la Covid-19 que va esclatar quan cursaven primer. Les famílies van poder seguir l’acte en directe per videoconferència. 

El director de l’escola, Vicenç Devesa, va felicitar els alumnes per la forma en què han sabut encarar aquests dos cursos; aquest darrer, marcat per la presencialitat malgrat les mascaretes, alguns confinaments puntuals i unes quantes proves PCR. Tant la presidenta de l’AMPA, Ester Goutan, com la coordinadora de batxillerat, Cristina Pratdesaba i la sotsdirectora, Alba Magem, els van encoratjar a mirar endavant amb il·lusió. Els alumnes van llegir també un escrit en què parlaven amb una mica d’humor i molta emoció dels anys passat a l’escola.

D’altra banda, la comissió de la Festa del Finalista va compartir un vídeo amb moments viscuts durant aquests dos anys. L’acte es va cloure com cada any amb la presentació de l’orla i amb un desig de retrobar-nos ben aviat sense pantalles pel mig. Després, tant alumnes com professors van posar punt i final a la festa fent-se fotos en un fotomaton muntat expressament per l’ocasió.

Es poden visualitzar l’àlbum de fotografies de l’esdeveniment clicant a l’enllaç.