Biel Costa, guanyador del Certamen de lectura en veu alta

Biel Costa, guanyador del Certamen de lectura en veu alta

Aquest passat mes de juny, es va celebrar de forma telemàtica la Gala del XVII Certamen de lectura en veu alta. La nostra escola havia quedat finalista en les categories de Corsaris i Tropa de Corsaris i, finalment, Francesc Orella, actor conegut pel seu personatge de Merlí, va anunciar Biel Costa com un dels guanyadors.

En Biel va llegir amb un ritme fluid, bona dicció i amb una molt bona capacitat expressiva, un fragment de la novel·la Quatre persones diferents no somnien el mateix, de Muntsa Mimó (Animallibres).

La dissetena edició d’aquest concurs ha estat marcada per les restriccions a causa de la pandèmia per Covid que han trasbalsat tot el curs escolar i, per aquesta raó, s’ha hagut d’adaptar a noves maneres de fer diferents de les d’altres anys. De tota manera, encara que hagi estat de forma telemàtica, s’ha pogut tirar endavant aquesta iniciativa que promou la lectura i els participants de l’escola han demostrat unes molt bones habilitats en l’expressió oral en llengua catalana.