Activitats de final de curs a ESO i Batxillerat

Activitats de final de curs a ESO i Batxillerat

El passat 18 i 22 de juny els quatre cursos d’ESO i 1r de Batxillerat van tancar el curs respectivament participant en diverses activitats de caràcter lúdic.

D’una banda, els alumnes de 1r i 3r d’ESO van celebrar una molt exitosa jornada esportiva, durant la qual van poder demostrar les seves habilitats en modalitats com el futbol, voleibol, bàsquet o pitxi. També relacionat amb l’àmbit esportiu, els alumnes de 2n d’ESO van realitzar de manera rotativa un taller de cordes anomenat P13 Hiit, un altre d’escalada al rocòdrom de Manlleu i un tercer taller d’iniciació al tennis en les instal·lacions del Club Tennis Manlleu. En totes aquestes activitats es va comptar amb l’acompanyament de monitors especialitzats.

D’altra banda, els alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van visitar el parc temàtic de PortAventura (Salou). Tant a 4t d’ESO (18 de juny) com a 1r de Batxillerat (21 de juny) tothom va gaudir de les atraccions, el bon ambient i un temps immillorable, que afortunadament va ser també protagonista d’aquest dia tan destacat.