Premi Blanquerna Impulsa pel projecte DENIP 2021

Premi Blanquerna Impulsa pel projecte DENIP 2021

El projecte DENIP21, amb el tema ERRADICACIÓ DEL TREBALL INFANTIL I CONSUM RESPONSABLE, ha rebut el 2n Premi en la Modalitat de centres educatius dels Premis Blanquerna Impulsa.

El jurat he decidit atorgar el 2n premi per l’exquisit tractament d’un tema tan sensible com és el de l’explotació infantil, així com per la seva capacitat d’implicar a tota la secundària i tota la resta de la comunitat educativa. S’hi destaca també la gran diversitat, originalitat, qualitat i rigor de les accions que es van dur a terme en aquesta diada.

L’equip de FAIG d’Aprenentatge i Servei de la Fundació Proide va col·laborar i es va implicar en l’organització de l’esdeveniment. Des de l’escola donem l’enhorabona a tot l’equip de Pastoral i Justícia, solidaritat i Pau (JUSP), al professorat i alumnat implicat. Un èxit de tothom per tal de millorar el món en el qual vivim.