Premis ÀNIMS 2021

Premis ÀNIMS 2021

El passat 15 de juny es van celebrar la 5a edició dels Premis ÀNIMS a l’escola. El nom dels Premis ÀNIMS és molt especial, ja que porta les inicials de professors i personal vinculat a l’escola que han deixat empremta amb els seus valors i esforç al nostre centre i que, malauradament, ens han deixat en els darrers anys; en Miquel Areñas (A), la Núria Isern (NI), en Melcior Marichalar (M) i en Joan Serra (S).

L’acte va ser organitzat i pensat per un equip de FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO. Els premis, després de ser posposats el curs passat per la pandèmia, sempre anaven vinculats a reconèixer l’esforç de l’alumnat de l’ESO. No obstant això, aquest curs la proposta de l’equip va ser crear tres categories diferents i donar reconeixements per a cada grup classe, votats pel mateix alumnat i professorat: actitud positiva, responsabilitat i ajuda els companys i companyes.

Durant la matinal, es van realitzar diferents actes per cursos, on es va comptar amb unes paraules encoratjadores del director de l’escola, en Vicenç Devesa, la lectura d’un manifest molt bonic escrit pel mateix equip de FAIG i actuacions musicals per a cada curs.

Al final del matí es va realitzar un acte de cloenda amb tots els guanyadors i guanyadores i amb la presència dels familiars d’en Miquel, la Núria, en Joan i en Melcior.

Des de l’escola es vol agrair la presència dels familiars i felicitar a tots els guardonats, així com a l’equip FAIG APS Koko&Mudblood, format per en Martí Clusella, Paula Clusella, Meritxell Rierola, Mireia Sitjà, Gina Rierola, Noa Jornet, Elisenda Puig i Xantal Parés, per la seva feina i iniciativa en l’organització dels premis.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies i vídeos de l’esdeveniment en el següent enllaç.