Reconeixement a tota una vida a La Salle Manlleu

Reconeixement a tota una vida a La Salle Manlleu

El 30 de juny, en l’últim claustre del curs, es va realitzar el comiat a la Marta Suriñach i en Jaume Planas, professors que han deixat empremta a la nostra escola per la seva implicació i dedicació a les futures generacions durant mitja vida i que aquest curs emprenen la bonica i merescuda etapa de la jubilació.

L’acte va ser molt emotiu i ple de sorpreses pels dos protagonistes. En primer lloc, van haver de superar unes proves d’aptituds relacionades amb la llengua i literatura per tal d’obtenir el certificat de jubilació; on van demostrar la seva expertesa en aquest àmbit, com no podia ser d’una altra manera.

Tot seguit van rebre els obsequis de part de tot el claustre i la direcció de l’escola, la Marta i en Jaume van agrair els reconeixements recordant alguna de les anècdotes i experiències viscudes al llarg de tants anys dedicats a la docència.

Finalment, es va versionar la mítica cançó “Amics per sempre” amb moments i trets personals de cadascun dels reconeguts. Un moment molt divertit, però alhora ple de nostàlgia i emotivitat. Per tancar l’acte es va poder gaudir d’un petit piscolabis a l’exterior.

Marta i Jaume, moltes gràcies per totes les ensenyances al vostre costat, per acompanyar a les futures generacions de la millor manera, per haver demostrat un amor per la llengua i literatura encomiable i per la vostra companyonia i bons moments viscuts amb el claustre de professorat. Us desitgem moltíssima sort i molta salut per viure amb intensitat aquesta nova etapa que inicieu. Se us trobarà a faltar!