Vascat dona material elèctric per Mecatrònica i Electricitat

Vascat dona material elèctric per Mecatrònica i Electricitat


Aquest mes de setembre, l’empresa Vascat ha realitzat una donació de material elèctric per als Cicles Formatius de Mecatrònica i Electricitat de La Salle Manlleu

Vascat de Torelló és una empresa fundada el 1974 especialitzada en fabricació de motors elèctrics d’alta eficiència.  Dissenyen i desenvolupen els motors de velocitat variable de manera personalitzada. Ofereixen solucions innovadores d’acord i en col·laboració amb els clients. 

Vascat ha donat 12 motors d’inducció MAC QE71S de 0,5kW. Aquests motors han estat cedits als laboratoris de Mecatrònica i Electricitat. Amb aquest material s’ha incrementat el parc de motors elèctrics per a les pràctiques de la Formació Professional d’aquestes dues especialitats.