Dies de convivència a 1r i 2n de Batxillerat

Dies de convivència a 1r i 2n de Batxillerat

Els alumnes de 2n de batxillerat han començat el curs amb una sortida de convivències a Sitges. Dijous dia 23 van dedicar-los als esports aquàtics i de platja malgrat que en un principi el temps amenaçava pluja. Per sort, aviat va sortir el sol i tothom va poder provar el surf, el bodysurf, el big sub i jugar després una estona a futbol o vòlei platja.  

Després d’instal·lar-se a la casa de colònies El Pinar, de Canyelles, i sopar, els alumnes van poder fer els jocs de nit que ells mateixos havien preparat en una tutoria. L’endemà es va fer una gimcana a Sitges per grups. Les diferents proves els van portar a descobrir els indrets més emblemàtics de la ciutat. Els alumnes de literatura, a més, van fer una visita guiada al Cau Ferrat per aprofundir en la figura de Santiago Rusiñol, que aquest any forma part del temari de l’assignatura.

D’altra banda, el divendres dia 24, els alumnes de primer van fer també una jornada de convivència amb una caminada fins a Palau. Acompanyats de les tutores i d’altres professors, van esmorzar i van fer els tallers HARA de cohesió de grup. 

Tant una sortida com l’altra van ser valorades molt positivament per part dels alumnes i del professorat.