Es gradua la primera promoció d’alumnes del Diploma Dual

Es gradua la primera promoció d’alumnes del Diploma Dual

Els sis primers alumnes que van finalitzar el Diploma Dual el curs 2020-2021 van rebre els certificats oficials el passat divendres dia 15 d’octubre. En l’acte de lliurament, hi van assistir alumnes i famílies. Va ser un acte en reconeixement a l’esforç i a la dedicació dels sis estudiants, que tenen ara la doble titulació: el batxillerat català i el nord-americà. Cal recalcar que la majoria dels graduats han obtingut l’Academic Honor Roll d’Academica International Studies per les bones notes obtingudes durant el curs 2020-2021. 

Felicitem els graduats pels resultats aconseguits i les seves famílies per donar-los aquesta oportunitat d’aprenentatge i creixement. Estem segurs que els 47 alumnes que estan cursant el Diploma Dual actualment continuaran esforçant-s’hi al llarg dels cursos vinents.