Observació astronòmica en temps real

Observació astronòmica en temps real

El divendres 12 de novembre, amb motiu de la Setmana de la Ciència, farem una observació astronòmica nocturna en directe des de l’observatori situat a Canyamars (en el límit del Parc del Corredor). L’activitat estarà dirigida pel Sr. Joan Pujol, astrònom de l’observatori del Mont-sec. Amb els seus potents telescopis robotitzats, i amb l’ajut de càmeres astronòmiques de gran resolució, podem oferir-vos una observació astronòmica en streaming, per tal que pugueu gaudir de l’emoció de veure objectes celestes, com si estiguéssiu en el mateix observatori astronòmic. Observarem els objectes principals d’aquesta nit: la Lluna, i els planetes Júpiter i Saturn.

La sessió començarà a les 8 de la tarda i tindrà una durada aproximada d’1 hora. Podreu seguir-la al següent enllaç de YouTube.