La Salle Manlleu i la Fundació Cefortem visita Huijbregts

La Salle Manlleu i la Fundació Cefortem visita Huijbregts


Un grup de representants de La Salle Manlleu i la Fundació Cefortem van visitar el passat dimarts 16 de novembre la nova seu de l’empresa holandesa HUIJBREGTS Group a Catalunya. Aquesta empresa és capdavantera en la mescla i l’empaquetatge d’ingredients alimentaris en pols. Fa poc que s’ha establert a Catalunya obrint una planta a Massanes, la primera de l’empresa fora d’Holanda.

Moment de la visita a Huijbregts Iberica S.L.

Les relacions entre La Salle Manlleu, Cefortem i HUIJBREGTS Group van començar l’any 2017 amb visites i trobades que van culminar amb la signatura d’un conveni de col·laboració que ja ha donat els primers resultats.

Col·laboracions d’èxit

L’any 2018, exalumne de Mecatrònica industrial de La Salle Manlleu, Henry Azcona, va realitzar les seves pràctiques a la planta de Huijbregts Group a Holanda mitjançant el programa Brainport Traineeship. Actualment, en Henry és Cap de producció a la nova fàbrica de Massanes.

Un nou exemple d’èxit en la col·laboració de La Salle Manlleu i la Fundació Cefortem amb les empreses. Una aposta conjunta per donar als joves, oportunitats en la seva formació pràctica i en el seu creixement professional i personal.