Solidaris amb la salut mental

Solidaris amb la salut mental

El passat dia 22 de desembre i com a acte de la Campanya de Nadal es va fer a batxillerat un esmorzar solidari. Aquest any, malgrat les restriccions que encara comporta la pandèmia, els delegats de primer van poder fer els entrepans de botifarra i formatge pels seus companys i portar-los a les classes. Així, doncs, en total es van comprar 80 baguets i 23 quilos de botifarra per poder fer 156 entrepans i es van repartir 160 ampolles d’aigua gràcies a la donació de l’empresa Bon Preu. 

Els diners recaptats amb la venda d’entrepans, en què va col·laborar gairebé la totalitat de l’alumnat, aquest any es van destinar a La Marató de TV3 que estava dedicada a la salut mental. 

En total es va fer un donatiu de 321,57 € en un matí de convivència i solidaritat entre alumnes i professors de batxillerat.