Xerrades amb emprenedors al FAIG de 3r d’ESO

Xerrades amb emprenedors al FAIG de 3r d’ESO

El passat dijous 13 de gener els alumnes de 3r d’ESO van assistir a les xerrades d’Àngels Duran, Laia Sauret, Damià Bas, Sergi Solà, Guillem Sánchez i Sergi Cros (els tres darrers exalumnes de l’escola). Els alumnes van poder sentir una varietat d’experiències: des de la dansa, passant per la il·lustració, el disseny, la fotografia, la producció alimentària sostenible i la promoció d’esdeveniments, i la formació, dificultats, finançament, etc. necessaris a l’hora de tirar endavant aquests projectes personals emprenedors.

Durant les xerrades els alumnes van haver de recollir les qualitats emprenedores de cadascuna de les iniciatives. Un cop finalitzada l’exposició per part del ponent, els alumnes van fer preguntes sobre els reptes de futur de cadascun dels projectes.

A partir del 20 de gener el FAIG enceta la fase OUTPUT, on cada equip haurà d’elaborar un projecte emprenedor per intentar resoldre un dels múltiples reptes que presenta l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.