Els alumnes de 2n de batxillerat exposen oralment els seus treballs de recerca

Els alumnes de 2n de batxillerat exposen oralment els seus treballs de recerca

Els dimecres 19 i 26 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat van defensar oralment els seus treballs de recerca davant d’un tribunal format per dos professors del centre, el professor tutor, que els ha guiat al llarg de gairebé nou mesos, i un professor corrector.

Cada alumne va tenir quinze minuts per fer una presentació dels objectius, la metodologia, els punts més importants del treball, els resultats i les conclusions de les seves recerques, que partien d’una hipòtesi que es van plantejar a finals del curs passat.

A més, els alumnes de primer també van escoltar les presentacions. De fet, han valorat molt positivament l’experiència perquè ara són ells els qui comencen a pensar ja en els temes que treballaran a partir d’aquest febrer i fins a finals de l’any 2022.

Podeu veure més fotografies en aquest àlbum.